Прикордонники «ДОЗОРу» зустрілися з дітьми напередодні відзначення 100-річчя прикордонної служби України

НАЗАД
23 квiтня 2018 14:17

Під час заходу прикордонники розповіли про історію створення прикордонної служби сторічної давності, ознайомили дітей з сучасною діяльністю Державної прикордонної служби України.

22 квітня 2018 року на території Державного підприємства «Льодовий стадіон» військовослужбовці Мобільного прикордонного загону ДОЗОР  спільно із громадською організацією «Криївка вільних» провели військово-патріотичний захід з дітьми Голосіївського району міста Києва з нагоди відзначення 100-річчя створення прикордонної служби України.

Під час заходу прикордонники розповіли про історію створення прикордонної служби сторічної давності, ознайомили дітей з сучасною діяльністю Державної прикордонної служби України, продемонстрували нинішні зразки амуніції, технічні засоби охорони державного кордону, в тому числі ті, які використовуються військовослужбовцями в районі проведення АТО.

Крім того, прикордонники допомогли юним патріотам розгорнути невеликий наметовий табір та ознайомити дітей із розміщенням військовослужбовців мобільних підрозділів в польових умовах.

Також діти отримали змогу на практиці вдосконалити свої знання з тактичної медицини, плетіння маскувальних сіток, поспілкуватися зі прикордонниками учасниками АТО, приміряти елементи форми одягу і екіпірування та сфотографуватися на згадку.

Юнаки та дівчата подякували  захисникам за отримані позитивні враження, а прикордонники - за щирі дитячі усмішки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси