Прикордонники Донецького загону долучилися до фестивалю «Дике поле. Шлях до Європи»

НАЗАД
03 червня 2018 11:10

Прикордонники продемонстрували виставку бойової броньованої техніки Держприкордонслужби, а службові собаки показували, як виявляють заборонені речовини.

Вчора в межах природнього заповідника «Кам’яні могили» на території Нікольського району Донецької області розпочався Історико-культурний фестиваль «Дике поле. Шлях до Європи». Відкрили захід, який присвячений Дню степу та захисникам української землі різних часів, Голова Донецької облдержадміністрації та Командувач об’єднаних сил.

Масштабний фестиваль зібрав майстрів і майстринь з Запоріжжя, ковалів з Мирнограду, повелителів повітряних зміїв з Миколаєва, любителів пейнтболу, місцевих художників, музикантів і співаків та багато інших. На заході ожили скіфські царі, танцювали козаки і козачки, прогулювалися мальовничими краєвидами князі і княгині.

До фестивалю також долучилися прикордонники Донецького загону зі складу Об’єднаних сил. Вони продемонстрували виставку бойової броньованої техніки Держприкордонслужби, військовослужбовці якої виконують завдання в районі проведення ООС. Крім того, кінологи прикордонного відомства разом з чотирилапими помічниками показали як службові собаки можуть виявляти заборонені речовини не лише в сумках, а й в одязі. Глядачі дійства з радістю робили світлини з чотирилапими охоронцями кордону та приміряли на себе прикордонну амуніцію. Також прикордонники продемонстрували навички рукопашного бою, в тому числі з холодною зброєю.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси