Прикордонники докладають максимум зусиль, аби перетинати лінію розмежування було безпечно та комфортно

НАЗАД
18 сiчня 2018 11:45

Велика кількість осіб та транспортних засобів перетинає щоденно лінію розмежування у визначених для цього контрольних пунктах в’їзду-виїзду на Донеччині та Луганщині. Нерідко загальна кількість громадян, які прямують в обидва напрямки через п’ять КПВВ, що

Велика кількість осіб та транспортних засобів перетинає щоденно лінію розмежування у визначених для цього контрольних пунктах в’їзду-виїзду на Донеччині та Луганщині. Нерідко загальна кількість громадян, які прямують в обидва напрямки через п’ять КПВВ, що наразі функціонують, складає близько 45 тисяч осіб. 

Для забезпечення безперервного руху осіб докладається максимум зусиль з боку Уряду, а також Державної прикордонної служби України та інших взаємодіючих органів.

Окрім окремих рішень щодо організації посиленого несення служби військовослужбовцями, так як безпека громадян у цьому регіоні є пріоритетним завданням, співробітники Держприкордонслужби проводять ряд заходів для здійснення комфортного та максимально швидкого перетину лінії розмежування нашими громадянами.

За ініціативи керівництва Державної прикордонної служби постійно проводяться зустрічі з органами місцевого самоврядування, військово-цивільних адміністрацій Донецької та Луганської областей, де розглядаються, а також вирішуються найбільш гострі та нагальні питання їх врегулювання.

Про наведення ладу на напрямку лінії розмежування говорив також під час свого нещодавнього перебування на сході країни Глава Уряду  Володимир Гройсман.

Наразі для виконання поставлених завдань продовжується проводитись взаємодія з підрозділами фіскальної служби та місцевими органами влади і представниками забезпечення інфраструктури щодо оперативного обміну інформацією і реагування, в тому числі і на надзвичайні ситуації зі співробітниками ДСНС.

 Державна прикордонна служба звертає увагу громадян, які перетинають лінію розмежування у зоні проведення АТО, у разі необхідності, кожна людина, яка прямує через КПВВ, може звернутися до прикордонників, які несуть там службу, для надання вам допомоги, або зателефонувати з будь-якого питання за номером гарячої лінії: 044-527-63-63.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси