Прикордонники діляться досвідом - курсанти допомагають

НАЗАД
29 травня 2023 08:59

Разом з прикордонниками курсанти вишів МВС продовжують посилювати охорону державних рубежів у західних регіонах України.

У такий спосіб вони не тільки суттєво допомагають прикордонникам, а й здобувають цінний досвід, необхідний у подальшій кар'єрі.

Майбутніх правоохоронців залучають не лише до патрулювання ділянок кордону, а й до здійснення перевірочних заходів у готелях, хостелах, на автошляхах та залізничних станціях, до охорони громадського порядку та до профілактичної та роз'яснювальної роботи з місцевим населенням.

Курсант 2 курсу Львівського державного університету Степан Скінтей, який наразі виконує службові завдання у відділі прикордонної служби «Соломоново» Чопського загону, ділиться враженнями від свого першого досвіду: «За майже місяць часу я навчився новому та корисному. Усі доручені мені завдання завжди намагаюся виконувати якнайкраще. Це відповідальна і престижна служба, тож я пишаюся тим, що обрав для себе шлях правоохоронця. Найцінніше для мене на часі - набратися максимум досвіду та знань і, звісно, стати у нагоді колегам».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси