Прикордонники Чернівецького загону виявили чималу кількість тютюнових виробів

НАЗАД
09 вересня 2013 14:11

На Буковині прикордонники відділу «Красноїльськ» затримали чоловіка, який на підводі намагався переправити ящики з сигаретами в сусідню Румунію. Також на ділянці відділу «Селя

Вчора на Буковині прикордонники відділу «Красноїльськ» затримали чоловіка, який на підводі намагався переправити ящики з сигаретами в сусідню Румунію.

Спочатку прикордонний нард виявив невідому особу, що прямувала до державного кордону. Помітивши охоронців кордону невідомий вдався до втечі. У ході пошукових заходів неподалік від загороджувального паркану прикордонники знайшли 10 пакунків з сигаретами марки «Вічерой». Під час подальшого пошуку порушників група реагування за 250 метрів від лінії державного рубежу виявили гужову підводу. На ній знаходилося 10 пакунків з  сигаретами. Поряд був затриманий і невідомий без документів, який можливо причетний до протиправної діяльності і являється власником підводи та 20 ящиків з сигаретами.

Також сьогодні вранці прикордонники відділу «Селятин» на відстані 100 метрів від кордону знайшли інші 6 ящиків сигарет. Їх невідомі готували до переміщення в Румунію.

В обох випадках сигарети були доставлені в прикордонні підрозділи, а от на чоловіка, якого затримали на ділянці відділу «Красноїльськ», чекає суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси