Прикордонники Чернівецького загону провели заходи патріотичного виховання дітей

НАЗАД
18 червня 2021 14:48

За останній тиждень військовослужбовці Чернівецького прикордонного загону вдруге долучилися до заходів національно-патріотичного виховання дітей та молоді Буковини.

Прикордонники радо поділилися досвідом своєї служби та розповідями про неї, а також дали відповіді на запитання дітей щодо важливості такої професії.

Показали охоронці кордону предмети й засоби екіпірування. Особливо зацікавили малечу радіостанції та оптичні засоби спостереження. Не менш цікавою стало для дітей випробування на уважність під час перевірки документів та виявлення слідів умовних правопорушників.

Також своїми виступами юнаків та дівчат захопили прикордонники, які продемонстрували ази рукопашного бою для самозахисту, за що отримали чималу порцію дитячих оплесків.

Крім того, на зустріч разом з прикордонниками до школярів прибула службовий кокер-спанієль Жужа. Вона у жвавій манері перехопила увагу та погляди школярів з перших хвилин перебування та продемонструвала своє вміння швидко шукати наркотичні речовини.

Варто зазначити, що такі зустрічі формують у молоді не тільки  чудовий настрій, а й почуття відповідальності та національної свідомості. З огляду на позитивні відгуки присутніх, такі зустрічі будуть відбуватись й надалі.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси