Прикордонники бойового підрозділу відточують вправність та майстерність

НАЗАД
10 червня 2023 12:51

Прикордонники Чопського загону, які наразі виконують службово-бойові завдання на півночі України, постійно тренуються та вдосконалюють професійні знання і навички.

Високий темп та інтенсивність занять дозволяють військовослужбовцям нарощувати витривалість, загартовують організм та суттєво підвищують рівень фізичної підготовки. Усе це разом – запорука успішного та ефективного виконання завдань у бою.

З метою бойового злагодження, прикордонники проводять тактичні стрільби, тренуються пересуватися у складі підрозділу, розбирати та збирати зброю, застосовувати засоби індивідуального захисту. Задля підвищення змагального духу занять, їх зазвичай організовують у вигляді ігор та естафет.

У ході тренувань прикордонники удосконалюють злагодженість дій під час наступу, оборони, проведення зачищень. Не менш важливим та окремим питанням під час підготовки є тактична медицина. Під наглядом і керівництвом експертів військовослужбовці тренуються надавати першу медичну допомогу.

Спільна мета усього персоналу підрозділу та змагальна атмосфера – це ті чинники, які додають волю, наснагу, терпіння та жагу до якнайшвидшого опанування вкрай потрібними на війні навичками.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси