Прикордонники Білгород-Дністровського загону в пункті пропуску виявили георгіївські стрічки

НАЗАД
11 жовтня 2017 13:56

Учора прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили в автомобілі молдовської реєстрації, що слідував в Україну, «георгіївську» стрічку.

Учора прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили в автомобілі молдовської реєстрації, що слідував в Україну, «георгіївську» стрічку.

29-річна громадянка Молдови на автомобілі «Jaguar» прямувала з Кишинева через пункт пропуску «Кучурган». Під час процедур контролю у транспортному засобі правоохоронці виявили георгіївську стрічку.

Про виявлення особи, у діях якої містяться ознаки адмінправопорушення, передбаченого до ст. 173-3 КупАП (Виготовлення та пропаганда георгіївської (гвардійської) стрічки)  поінформовано працівників Національної поліції.

Крім того, оскільки жінка не змогла пояснити мету своєї подорожі до нашої держави було прийнято рішення, про заборону їй в’їзду строком на 3 роки.

Відмітимо, що минулого тижня також фіксувався подібний випадок. Тоді в автомобілі громадянина Молдови прикордонники теж виявили георгіївські стрічки і окрім цього ще й проросійську символіку. По даному факту було повідомлено Національну поліцію, а громадянин за результатами співбесіди отримав заборону в’їзду на територію України терміном на три роки.

Нагадаємо, що відповідно до законодавства за публічне використання, демонстрацію та пропаганду або носіння георгіївської (гвардійської) стрічки чи її зображення в Україні введена адміністративна відповідальність.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси