Прикордонники виявили підроблені документи на «Infiniti» та «Opel»

НАЗАД
05 березня 2016 14:57

Учора під час здійснення перевірочних задів прикордонники Бердянського та Білгород-Дністровського загонів виявили транспортні засоби «Infiniti&a

Учора під час здійснення перевірочних задів прикордонники Бердянського та Білгород-Дністровського загонів виявили транспортні засоби «Infiniti» та «Opel», які слідували з підробленими документами.

Так у контрольному пункті в’їзду/виїзду «Чонгар» виявили підроблене доручення на право керування автомобілем «Infiniti» 2010 року випуску. Правоохоронці під час перевірки встановили, що видача доручення здійснювалася без власника автівки, адже на цей момент він знаходився на тимчасово окупованій території АР Крим. По даному факту до Національної поліції  в Херсонській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) та ст. 365 ККУ (Зловживання повноваженнями особами, які надають публічні послуги).

Ще одну автівку «Opel» з підробленим свідоцтвом про реєстрацію виявили прикордонники Білгород-Дністровського загону у пункті пропуску «Кучурган-авто». Керував транспортним засобом громадянин Афганістану. По даному факту також прикордонники направили повідомлення до Національної поліції в Одеській області про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів.)

Виявлені транспортні засоби передано компетентним органам.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси