Прикордонники припинили дві спроби переміщення через адмінмежу транспортних засобів за підробленими документами

НАЗАД
05 червня 2016 13:07

В контрольному пункті «Каланчак» прикордонники Херсонського загону виявили дві спроби переміщення автівок з Криму за  підробленими документами

В контрольному пункті «Каланчак» прикордонники Херсонського загону виявили дві спроби переміщення автівок з Криму по підробленим документам.

Так, вчора, громадянин України, уродженець Київщини, на транспортному засобі «Toyota» прямував з тимчасово окупованої території на материкову частину України. Під час проходження паспортного контролю громадянин вів себе знервовано, чим викликав підозру у прикордонників, які провели поглиблену перевірку документів і, як результат, виявили підроблене свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

А вже сьогодні ранком, інший громадянин України з Криму, на транспортному засобі «Mitsubishi», теж намагався перемістити автівку на материкову частинку по підробленому свідоцтву про реєстрацію. Але спроба виявилась марною.

В обох випадках вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбачені статтею 358 ККУ. Встановленим порядком громадян разом з автівками та підробленими документами передано представникам Національної поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси