Прикордонниками Луганського загону затримано порушника державного кордону

НАЗАД
25 вересня 2017 15:26

Сьогодні прикордонниками Луганського загону затримано порушника, який прямував до Російської Федерації поза встановленими пунктами пропуску.

Сьогодні прикордонниками Луганського загону затримано порушника, який прямував до Російської Федерації поза встановленими пунктами пропуску. 

Інформацію про можливе порушення державного кордону України прикордонники отримали оперативним шляхом. В подальшому на відстані 5 метрів від кордону, в районі населеного пункту Лимарівка Луганської області, затримано громадянина України, який намагався перемістити через державний кордон товари народного споживання, а саме – один мішок, в якому знаходились шкіряні ремені. Загальна сума товару склала понад 7 тисяч гривень.

Відносно порушника складено протокол про адміністративне правопорушення за ознаками ч. 1 ст. 204-1 КУпАП (Перетинання або спроба перетинання державного кордону України будь-яким способом поза пунктами пропуску через державний кордон України без відповідних документів або за документами, що містять недостовірні відомості про особу, чи без дозволу відповідних органів влади, – тягнуть за собою накладення штрафу від ста до двохсот неоподаткованих мінімумів громадян або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб).

Вилучений товар передано встановленим порядком працівникам ДФС України у Луганській області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси