Прикордонниками Котовського загону недопущено переміщення спирту з Молдови

НАЗАД
03 грудня 2015 10:39

2 грудня прикордонним нарядом від відділу прикордонної служби «Гребеники» Котовського прикордонного загону спільно з співробітниками С

2 грудня прикордонним нарядом від відділу прикордонної служби «Гребеники» Котовського прикордонного загону спільно з співробітниками СБУ у ході реалізації оперативної інформації був затриманий автомобіль «Форд Транзит» під керуванням громадянина Молдови. Зупинили транспортний засіб  за 200 метрів від лінії кордону на напрямку молдовського населеного пункту Володимирівка та українського Гребеники. Чоловік перевозив в автівці вантаж 1500 літрів спирту. Загалом правоохоронці нарахували 50 каністр по 30 літрів.

Як стало відомо, даний громадянин на автомобілі перетнув держрубіж через один з пунктів пропуску в Одеській області, а потім у визначеному місці разом з співучасниками з молдовської сторони перевантажив алкоголь через лінію кордону в транспортний засіб.

Тривають фільтраційні заходи, обставини порушення встановлюються, правопорушника з вантажем передано представникам Державної фіскальної служби. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси