Прикордонникам Сумщини, які проходять службу в зоні АТО, волонтери подарували реанімобіль

НАЗАД
15 травня 2015 10:12

Учора у Сумах відбулася урочиста передача реанімобіля прикордонникам Сумського загону. Автомобіль подарувала українська громада Німеччини та скандинавських країн громадській організації  

Учора у Сумах відбулася урочиста передача реанімобіля прикордонникам Сумського загону. Автомобіль подарувала українська громада Німеччини та скандинавських країн громадської організації «Ініціатива Е+» (м. Київ), яка через Сумську центральну районну лікарню й передала його прикордонникам. 

 Захід відбувся біля Сумської районної адміністрації за участю її голови – Ігоря Кривозуба, начальника Сумського загону полковника Дмитра Ільчинського, волонтера громадської організації «Ініціатива Е+» Валентини Варави, представників Сумської ЦРЛ та волонтерського центру громадської організації «Самооборона Сумщини».

«Невдовзі цей автомобіль ми дообладнаємо необхідним медичним устаткуванням, - запевнила Валентина Варава, - і він відповідатиме усім вимогам та суттєво покращить стан медичного забезпечення охоронців кордону в зоні проведення АТО».

Після урочистостей автомобіль у супроводі волонтерів вибув до одного з бойових підрозділів прикордонників, який виконує завдання із забезпечення правопорядку на державному кордоні в зоні проведення АТО.

Начальник загону полковник Дмитро Ільчинський подякував громаді, волонтерам, медикам та керівництву Сумщини за цей благодійний проект.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси