Прикордонникам намагалися «заплатити» за незаконне переміщення «БМВ» та перетин кордону

НАЗАД
02 серпня 2016 10:21

Минулої доби правопорушники намагалися втягнути у протиправну діяльність співробітників трьох прикордонних загонів Держприкордонслужби.

Минулої доби правопорушники намагалися втягнути у протиправну діяльність співробітників трьох прикордонних загонів Держприкордонслужби.

Так, під час виконання службових завдань на мобільний телефон одного з начальників відділення дільничних інспекторів прикордонної служби Сумського загону зателефонував невідомий. Він запропонував за грошову винагороду у розмірі 600 доларів США посприяти у незаконному переміщенню через кордон легкового автомобіля «БМВ». На дану пропозицію прикордонник відповів категоричною відмовою. За даним фактом проінформовано взаємодіючі органи та підрозділи. 

Прикордонників Харківського загону намагалася підкупити громадянка Росії  у пункті пропуску «Гоптівка» 5 тисячами російських рублів. Під час перевірки документів прикордонниками встановлено, що росіянці заборонений в’їзд в нашу країну. Спробу дачі хабара військовослужбовці зафіксували та викликали співробітників Національної поліції.

А на Вінниччині у пункті пропуску «Могилів-Подільський» громадянин Молдови за безперешкодний пропуск через перевищення терміну перебування  в нашій країні запропонував прикордонному інспектору грошову винагороду у розмірі 200 гривень. Наразі до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.369 ККУ (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси