Прикордонникам Львівського загону виявити сигарети допоміг собака та ендоскоп

НАЗАД
18 лютого 2016 11:37

Сьогодні та учора прикордонники Львівського загону спільно з працівниками митниці кілька разів виявляли приховані в автомобілях сигарети, які порушники намагалися доправити до Польщі у конструктивних особл

Сьогодні та учора прикордонники Львівського загону спільно з працівниками митниці кілька разів виявляли приховані в автомобілях сигарети, які порушники намагалися доправити до Польщі у конструктивних особливостях автомобілів.    

Через пункт пропуску «Рава-Руська» українець намагався перевезти   понад тисячу пачок сигарет, заховавши їх у спойлері свого вантажного автомобіля «ДАФ». Тайник  «винюхав» службовий собака Блек, натренований на пошук тютюнових виробів. Сума оцінки вилучених сигарет склала майже 10,5 тисяч гривень.

А у пункті пропуску «Грушів» прикордонні інспектори спільно із працівниками митниці виявили у мікроавтобусі «Фольксваген» 250 пачок курива, що були приховані водієм у паливному баку. Тютюнові вироби прикордонники виявили за допомогою ендоскопа. У водія також вилучили засіб переміщення контрабанди, його сума наразі встановлюється.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси