Прикордонникам Бердянського загону намагались двічі дати хабаря за безперешкодний перетин адмінмежі

НАЗАД
19 липня 2015 12:42

Дві спроби дачі неправомірної вигоди зафіксували учора прикордонники Бердянського прикордонного загону.У контрольному пункті в’їзду/виїзду «Чаплинка», що знаходиться на адміні

Дві спроби дачі неправомірної вигоди зафіксували учора прикордонники Бердянського прикордонного загону. У контрольному пункті в’їзду/виїзду «Чаплинка», що знаходиться на адміністративній межі між Херсонською областю та тимчасово окупованою територією АР Крим,  до прикордонного наряду звернувся громадянин Росії, який мав намір потрапити до міста Артемівськ, що на Донеччині. Під час проведення  заходів контролю чоловік запропонував  300 доларів США для вирішення питання щодо пропуску до материкової частини України. За даним фактом співробітниками Держприкордонслужби  одразу ж було проінформовано працівників міліції.

Також, у контрольному пункті в’їзду/виїзду «Чонгар» цього ж загону, громадянка України намагалася дати прикордоннику грошові кошти у розмірі 500 гривень за безперешкодний пропуск.  Прямуючи до АР Крим з неповнолітнім сином жінка поклала купюру серед документів та намагалась таким чином безперешкодно проїхати. Даній громадянці було відмовлено у пропуску та  поінформовано співробітників МВС в Херсонській області.

Державна прикордонна служба України звертається до  усіх громадян, які прямують через державний кордон, не створювати прецеденти та не намагатися у будь-якій формі, у тому числі, шляхом пропонування коштів, вплинути на прийняття правового рішення правоохоронцями. А у разі вимагання від вас хабара, ні в якому разі не погоджуйтеся і одразу телефонуйте на гарячу лінію «Довіра» за номером телефону (044) 527 -63-63, аби запобігати таким ганебним явищам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси