Прикордонника Ізмаїльського загону за відмову від хабара заохотили премією 10 тисяч гривень

НАЗАД
18 червня 2018 16:19

У Державній прикордонній службі тривають активні заходи з протидії корупції та недопущення втягування персоналу у протиправну діяльність.

Тільки з початку року у прикордонному відомстві задокументовано 429 відмов прикордонників від хабарів, а самих хабародавців оформлено за статтею, що передбачає кримінальну відповідальність.

Персонал відомства, який відмовляється від неправомірних коштів, керівництво Держприкордонслужби прийняло рішення заохочувати. Зокрема військовослужбовців відзначають відомчими нагородами, знімають стягнення, які вони раніше отримали, та нагороджують преміями.  

Так, сьогодні в Ізмаїльському прикордонному загоні нагородили премією у розмірі 10 тисяч гривень інспектора прикордонної служби, який нещодавно відмовився від неправомірної вигоди та задокументував кримінальне правопорушення стосовно громадянки Румунії.

Іноземка хотіла потрапити в Україну через пункт пропуску «Рені» не маючи для цього належних документів, проте коли її охоронці кордону не пропустили, намагалася підкупити прикордонника 200 $. Однак їй це також не вдалося.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси