Прикордонник здобув «срібло» на змаганнях з веслування на каное

НАЗАД
26 липня 2023 11:22

Нещодавно в Умані завершились Х літні Всеукраїнські ігри ветеранів фізичної культури і спорту пам’яті М. М. Баки з веслування на байдарках і каное.

Упродовж двох днів за звання чемпіонів боролись 67 ветеранів у віці від 35 до 75 років з усіх регіонів України. Серед учасників був і наш прикордонник Юрій, який з дитинства захоплюється спортом, особливо до душі йому припало веслування на каное. Він вправно поєднує спортивну кар’єру з обов’язком захисту країни, демонструючи силу духу, наполегливість і незламність.

«Для мене веслування - це спорт сильних та витривалих, який корисний для здоров’я, бо досить активний, та ще й маєш змогу тренуватись на воді й свіжому повітрі. Зараз, на жаль, не завжди випадає така можливість, однак, за будь-якої вільної хвилини я їду до узбережжя та насолоджуюсь романтикою природи та стихією води. Веслування допомагає мені швидко переключитися, відновитися та зарядитися позитивом, особливо зараз, під час війни», – ділиться наш захисник.

Юрій разом зі своїм постійним напарником Євгеном на Всеукраїнських іграх переконливо виграли фінальні змагання чоловіків у каное-двійці на дистанції 200 м, виборовши «срібло».

Вітаємо Юрія з перемогою! Так тримати! Продовжуємо виборювати Перемогу не лише в спортивних баталіях, а й на нашій священній землі! Все буде Україна!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси