Прикордонник з Одеського загону став одним з кращих самбістів світу

НАЗАД
28 жовтня 2016 11:38

Так, з 20 по 23 жовтня 2016 року в містечку Пореч (Хорватія) пройшов чемпіонат світу з самбо серед майстрів. Нашу державу, серед багатьох учасників, представляв прикордонник з Одеського загону Олег Сергєєв. Він здобував перемогу за перемогою, долаючи титу

Прикордонники не лише боронять кордони держави, а й відстоюють синьо-жовтий стяг за межами України.

Так, з 20 по 23 жовтня 2016 року в містечку Пореч (Хорватія) пройшов чемпіонат світу з самбо серед майстрів. Нашу державу, серед багатьох учасників, представляв прикордонник з Одеського загону Олег Сергєєв. Він здобував перемогу за перемогою, долаючи титулованих спортсменів. За результатами змагань прикордонник завоював бронзову медаль та своїми зусиллями допоміг збірній України посісти друге місце в загальному заліку.

«Ми всі дуже багато працюємо, і у нас дружня і злагоджена команда, де всі підтримують один одного, - розповів Олег Сергєєв. - Я вперше на чемпіонаті світу з самбо серед майстрів. Але вже зараз можу сказати, що буду брати участь і в подальшому. Довга підготовка до турніру, але зараз, після перемоги, відчуваю неймовірну кількість емоцій, вони просто переповнюють мене. Дуже задоволений, що зможу привезти медаль додому. Для мене це дійсно важливо».

Це звичайно не перші змагання для Олега, він вже має багатий спортивний досвід, про що свідчать його численні нагороди. До речі, чемпіон займається самбо з дитинства, певний час навіть тренував молодих спортсменів. В час, коли Батьківщині були необхідні справжні чоловіки, він прийшов добровольцем до Одеського прикордонного загону, вдягнув зеленого берета та став на захист рідних рубежів.

Серед прикордонників багато талановитих людей, молодший сержант Сергєєв Олег - є цьому підтвердженням.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси