Прикордонник – престижна професія

НАЗАД
14 лютого 2021 14:06

Саме під таким гаслом відбулася зустріч прикордонників Сумського загону та Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького з вихованцями Державного ліцею-інтернату «Кадетський корпус» імені І.Г.Харитоненка

Захід проходив у рамках проведення вступної кампанії до прикордонного вишу. Охоронці кордону продемонстрували ліцеїстам презентаційний відеоролик про підготовку майбутніх офіцерів-прикордонників та розповіли про правила вступу до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Курсанти четвертого курсу прикордонної альма-матер, які наразі проходять стажування в Сумському прикордонному загоні, поділилися своїми враженнями про умови навчання в академії та перспективи подальшої служби в якості офіцерів.

Вихованці ліцею із зацікавленням слухали курсантів та офіцерів, ставили питання про порядок вступу, навчання та перспективи подальшої служби, на які отримали змістовні відповіді.

Детальнішу інформацію про умови вступу до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького можна отримати на офіційній веб-сторінці навчального закладу за посиланням http://surl.li/kmof, або за телефонами відділу комплектування Сумського прикордонного загону: (0542) 67-13-70, 095-780-29-04 та 097-189-10-95.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси