«Прикордонник – мій Захисник» Держприкордонслужба визначила кращі роботи дитячого художнього конкурсу

НАЗАД
26 квiтня 2023 16:51

«Мій тато не зник, не пішов… Він з нами в наших серцях!.. Герої – не вмирають, вони стають Янголами, які оберігають нас», – ці проникливі рядки – підпис на малюнку Влада та Данила Гахів

синів Героя України прикордонника Романа Гаха, який загинув 6 березня 2022 року захищаючи Батьківщину від загарбників.

До відзначення Дня прикордонника України Державна прикордонна служба України оголосила конкурс дитячого малюнка «Прикордонник – мій Захисник». Захід спрямований на популяризацію мужності і героїзму прикордонників, та на підтримку воїнів, які перебувають в районах бойових дій та дають відсіч збройній агресії російської федерації проти України. Конкурс тривав з 03 по 25 квітня 2023 року.

За час проведення організатори отримали понад 800 малюнків. Свої роботи надсилали учні закладів загальної середньої освіти, вихованці дитячих, молодіжних гуртків, діти прикордонників та діти наших загиблих Героїв.

Малюнки надходили з усіх куточків України та навіть із закордону, зокрема Німеччини та Польщі.

Оцінювалися роботи за творчим підходом та оригінальним рішенням у розкритті теми.

Найбільше робіт було присвячено захисту прикордонниками найдорожчого, своєї землі та дітей України, а також чотирилапим помічникам прикордонників, як собакам, так і котикам. Зображали діти і мужність та героїзм захисників Азовсталі, Зміїного, Луганщини, Донеччини...

Усі малюнки будуть передані пораненим прикордонникам, які проходять лікування у відомчих медичних закладах, та тим, хто боронить нашу країну на передовій.

Нагородження найактивніших учасників відбудеться у органах Держаної прикордонної служби України під час урочистостей з нагоди відзначення Дня прикордонника України. Автори 23 найкращих робіт отримають відзнаки від Голови Держприкордонслужби.

Дякуємо кожному за участь у конкурсі та підтримку наших прикордонників і прикордонниць!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси