Прикордонник-герой повернувся з війни «на щиті»

НАЗАД
06 жовтня 2023 09:00

Олександр Васильович Анталик народився 18 травня 1984 року в селі Худльово, що на Закарпатті.

На Закарпатті провели в останню путь полеглого на війні військовослужбовця Чопського прикордонного загону Олександра Анталика. Воїн загинув 14 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Андріївка, що на Донеччині.

Після завершення навчання в місцевій школі проходив строкову військову службу в лавах Збройних Сил України.

25 серпня 2022 року Олександр Васильович був призваний на військову службу по мобілізації Ужгородським РТЦК та направлений у Чопський прикордонний загін.

У липні 2023 року солдат Олександр Анталик у складі зведеного підрозділу вирушив на захист України в одну із найгарячіших точок фронту – на Бахмутський напрям. Разом з побратимами стійко та рішуче боровся за свободу та незалежність своєї країни.

14 вересня під час руху на вогневу позицію разом з побратимами потрапив під масований артилерійський обстріл. На превеликий жаль, в результаті обстрілу солдат Олександр Анталик осколкові отримав поранення, не сумісні з життям.

Поховали воїна у його рідному селі Худлєво Ужгородського району. В Олександра Васильовича залишилися цивільна дружина Валентина та син Василь.

Щирі співчуття рідним та близьким полеглого воїна.

Вічна слава та світла пам’ять Герою!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси