Прикордонник Андрій Бакаєв: «Хочу поїхати зі своїми вихованцями на чемпіонат України».

НАЗАД
06 лютого 2021 10:35

Прикордонник Андрій Бакаєв родом з міста Костянтинівка Донецької області. З дитинства любить спорт. Всесвітньо відомий спортивний девіз – Швидше! Вище! Сильніше! на озброєння Андрій взяв років в 10.

Як і більшість хлопців, він віддавав перевагу різним бойовим мистецтвам. І хоч серйозно займатися почав доволі пізно, вже після закінчення школи, та згодом досяг певного професійного рівня і йому дозволили тренувати дітей.

Протягом останніх двох років Андрій проходить службу в одному з підрозділів прикордонної комендатури швидкого реагування «Краматорськ». А у вільний від виконання службових обов’язків час поспішає на тренування.

Керівництво загальноосвітньої школи, яку свого часу закінчив Андрій, підтримало починання свого випускника та надало йому в користування у вечірній час спортивну залу. Тут він три рази на тиждень займається зі школярами вільною боротьбою та змішаними єдиноборствами ММА. У Андрія дві групи вихованців. Займаються як хлопці так і дівчата віком від восьми років. Андрій розповідає, що у нього немає «верхнього» вікового порогу, і були періоди, коли він займався і з батьками своїх учнів.

На тренуваннях у Андрія «залізна» дисципліна. Динамічні вправи, серйозні навантаження. Всі, навіть найменші учні, беззаперечно виконують всі вимоги. Адже, якщо Андрій Андрійович сказав, значить так треба. Такий підхід дає позитивні результати. Троє вихованців тренера-прикордонника досягли успіхів на обласних змаганнях з ММА у своїх вікових категоріях.

Сам Андрій каже, що дуже радіє успіхам своїх учнів і мріє про їхні достойні виступи спочатку на чемпіонатах України, а там… Все можливо.

Та спілкування тренера з вихованцями не обмежується лише тренуваннями та змаганнями. Андрій періодично організовує походи зі своїми учнями на природу, часто з виїздом за межі міста. При чому вони роблять це навіть взимку.

Діти та їхні батьки дуже задоволені таким підходом. Адже молодь має можливість зміцнювати здоров’я, загартовувати дух та розвиватись фізично.

Бажаємо Андрію та його вихованцям не зупинятися на досягнутому та покращувати спортивні результати!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси