Прикордонниця з Луцька, яка пройшла пекло російського полону, отримала ключі від квартири

НАЗАД
20 червня 2024 19:30

Сьогодні міський голова Луцька Ігор Поліщук вручив ключі від житла прикордонниці Людмилі Кравчук

Нині вона проходить службу у Волинському прикордонному загоні. А початок повномасштабного вторгнення зустріла у Маріуполі. Маючи спеціальність фельдшер, прикордонниця з перших днів була у складі однієї з евакуаційних бригад. Понад місяць вони під постійними обстрілами забирали поранених з поля бою, надавали їм першу медичну допомогу та доправляли до госпіталю. У квітні Людмила потрапила в полон. В неволі пробула понад 6 місяців. Попри жахіття, через яке їй довелося пройти, прикордонниця не зламалася і знову стала у стрій «зелених беретів».

Мер, вітаючи прикордонницю, висловив велику шану за відвагу та мужність під час виконання завдань із захисту територіальної цілісності України.

«Дякую всім людям, які дотичні до сьогоднішньої події. Коли я їхала у міську раду, то думала, що у моєму житті було три найголовніші події: народження дітей, повернення з полону до рідної неньки – України і щаслива сьогоднішня мить. Дякую вам, дуже дякую!», – сказала Людмила Кравчук.

Керівництво Волинського прикордонного загону вдячне міській владі за допомогу та підтримку. Цінуємо ваш внесок у розбудову й укріплення державного кордону, а також дякуємо за передані для потреб прикордонних підрозділів, зокрема й тих, що виконували завдання у зоні активних бойових дій, технічні засоби та майно. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю задля забезпечення надійної охорони держрубежів та наближення Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси