Прикордонниця Аліна Махиня здобула золоту нагороду Європейських ігор

НАЗАД
17 червня 2015 10:09

На Європейських іграх-2015 у Баку спортсмен-інструктор, працівник Державної прикордонної служби Аліна Махиня завоювала золоту медаль з вільної боротьби у ваговій категорії до 69 кг.  

На Європейських іграх-2015 у Баку спортсмен-інструктор, працівник Державної прикордонної служби України Аліна Махиня завоювала золоту медаль з вільної боротьби у ваговій категорії до 69 кг. У фінальному двобої спортсменка  впевнено перемогла  Ілану Кратиш з Ізраїлю  з рахунком 8:3.

Заслужений майстер спорту з вільної боротьби  Аліна Махиня у спортивному підрозділі Державної прикордонної служби України знаходиться з 2010 року. Наразі Аліна навчається у Національному університеті фізичного виховання і спорту України. 

До цієї перемоги спортсменка вже двічі здобувала золото, ставши у 2013 році чемпіонкою Європи та Світу з боротьби.  Також у своїй скарбничці досягнень борчиня має одну срібну медаль (Дортмунд- 2011- чемпіонат Європи) та три бронзові (  Вантаа 2014 - чемпіонат Європи,  Токіо  2012 - Кубок світу та Казань 2013- Літня Універсіада).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси