Прикордонні судові експерти показують професіоналізм, об’єктивність та неупередженість

НАЗАД
14 вересня 2016 15:24

Неабиякий досвід досудового розслідування судовими експертами Головного експертно-криміналістичного центру є на сьогодні у прикордонному відомстві.

Неабиякий досвід досудового розслідування судовими експертами Головного експертно-криміналістичного центру є на сьогодні у прикордонному відомстві.  

Як відомо, судові експерти, користуючись своїми спеціальними знаннями, проводять дослідження наданих йому матеріалів і на основі їх роблять висновок, який використовується як джерело доказів у кримінальному, цивільному, господарському, адміністративному судовому процесі, у справах про адміністративні правопорушення, а також у виконавчому провадження.

Так, лише протягом останнього тижня за дорученнями слідчих органів досудового розслідування судовими експертами Головного експертно-криміналістичного центру прикордонного відомства було вирішено більше 20  питань, що цікавили слідство. Користуючись своїми спеціальними знаннями та за результатами проведених досліджень бланків паспортів громадян Ізраїлю, Грузії, Азербайджану, Узбекистану, печаток та штампів органів і підрозділів Держприкордонслужби повністю довели факти їх підробки, а результати висновків лягли в основу доказів у кримінальних провадженнях.

Разом з тим, під час проведення експертизи документів громадян Угорщини та Молдови за допомогою спеціального обладнання було встановлено відсутність ознак внесення змін до них, а даний факт у черговий раз став доказом професіоналізму, проявленої об’єктивності та неупередженості експертів прикордонного відомства.

 

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси