Прикордонні підрозділи активно протидіють контрабанді сигарет на Буковині

НАЗАД
19 серпня 2015 15:34

Зараз проводяться заходи та відпрацьовуються можливі шляхи переміщення та бази накопичення тютюнових виробів на Буковині.

 

Проведення посилених заходів щодо протидії контрабандній діяльності по всій ділянці кордону оперативними підрозділами Держприкордонслужби у взаємодії з іншими органами влади уже дають позитивні результати. Лише протягом кількох останніх днів на Закарпатті та Львівщині співробітники прикордонного відомства виявили у дерев’яних палетах у пункті пропуску «Тиса»  та на базі  у м. Стрий понад 100 тисяч пачок сигарет. Також не залишаються поза увагою і інші ділянки кордону, зокрема проводяться заходи та відпрацьовуються можливі шляхи переміщення та бази накопичення тютюнових виробів на Буковині.

Так, минулої доби  прикордонники Чернівецького загону у взаємодії із співробітниками  МВС виявили  місце накопичення з 30 ящиками тютюнових виробів в приватному приміщенні н.п Опальник. Ще 10 ящиків було знайдено під час відпрацювання оперативної інформації прикордонниками  цього загону відділу «Красноїльськ».

Боротьба з  протиправною діяльністю на державному кордоні триває і в подальшому буде лише посилюватися. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси