Прикордонна комендатура швидкого реагування відточувала свою майстерність на загальновійськовому полігоні «Широкий Лан»

НАЗАД
17 грудня 2016 13:58

Протягом тижня особовий склад прикордонної комендатури швидкого реагування (ПКШР) Ізмаїльського загону проходив навчання на загальновійськовому полігоні «Широкий Лан», що на Миколаївщині.

Протягом тижня особовий склад прикордонної комендатури швидкого реагування (ПКШР) Ізмаїльського загону проходив навчання  на загальновійськовому полігоні «Широкий Лан», що на Миколаївщині.

На цих навчаннях прикордонники виконували стрільби із крупнокаліберного кулемету ДШК, міномету БМ-82, зенітної установки ЗУ-23-2 та із протитанкового гранатомету СПГ-9. Зауважимо, що раніше охоронці кордону мали на озброєнні лише стрілецьку зброю, а в умовах сьогодення їм приходиться вчитися володіти іншим озброєнням та опановувати інші військові спеціальності. Також, прикордонники відпрацьовували елементи тактичної медицини, в рамках якої вчились надавати первину медичну допомогу пораненому у небезпечній зоні та його евакуація.   

Відзначимо, що особовий склад прикордонної комендатури навчають офіцери, які мають за своїми плечима реальний бойовий досвід та відповідну військову підготовку. 

За задумом навчання відповідні бойові розрахунки ПКШР повинні були знешкодити живу силу противника та знищити броньовану техніку.

У зимових умовах такий польовий вихід проводився уперше, проте протягом року прикордонні спецпризначенці пройшли багато подібних навчань.

Ці навчання показали, що кожен з охоронців держрубежу набув необхідних навичок, які можуть знадобитись під час виконання завдань за призначенням.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси