При виявленні корупційних схем прикордонники України взаємодіють з правоохоронцями країн Євросоюзу

НАЗАД
23 грудня 2016 13:58

Нині Держприкордонслужбою України активно проводяться заходи з протидії корупції серед персоналу та викриття можливих корупційних схем.

Нині Держприкордонслужбою України активно проводяться заходи з протидії корупції серед персоналу та викриття можливих корупційних схем. 

Нерідко прикордонники діють у взаємодії з правоохоронцями з країн Євросоюзу, що межують з Україною. 

Так, нещодавно від словацьких колег надійшла інформація про те, що за 20 кілометрів  від кордону вони виявили автомобіль з 14 тисячами блоків сигарет. Встановлено, що цей автомобіль перетинав кордон у пунктах пропуску «Ужгород-авто» (Україна) та Вишнє-Німецьке (Словаччина). Кримінальною поліцією сусідньої країни, в ході огляду вантажного автомобіля «Рено» з причепом, який прямував без вантажу, був виявлений спеціально обладнаний тайник. У кузові автомобіля була встановлена передня стінка шириною 3 метри, за якою і були приховані сигарети.  

Виходячи з оцінки аналізу ризиків, Державна прикордонна служба України розпочала перевірку щодо можливої причетності до даного правопорушення співробітників Держприкордонслужби України. Наразі призначено службове розслідування та проводиться всебічна перевірка персоналу. За результатами службового розслідування будуть вжиті подальші правові дії.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси