Президент вручив сертифікати на квартири Героям України та їхнім родинам

НАЗАД
03 лютого 2024 16:13

Володимир Зеленський вручив 30 сертифікатів на отримання квартир воїнам зі складу Сил оборони, яким присвоєно звання Героя України, та родинам полеглих Героїв

У межах ініціативи Глави держави щодо забезпечення житлом військовослужбовців – Героїв України Президент Володимир Зеленський вручив 30 сертифікатів на отримання квартир воїнам зі складу Сил оборони, яким присвоєно звання Героя України, та родинам полеглих Героїв.

«Орден «Золота Зірка» – це свідчення незмінної вдячності та шани до кожного українця, чия хоробрість надзвичайна і чиї вчинки на полі бою заслуговують на постійну загальнонаціональну увагу. Україна завжди пам’ятатиме всіх своїх Героїв. Завжди говоритиме кожному майбутньому поколінню українців і українок про те, які в нашої держави Герої були й будуть. І була й буде повага», – сказав Володимир Зеленський Звертаючись до присутніх на зустрічі в Маріїнському палаці.

Президент особисто передав сертифікати на житло 13 Героям України серед яких і прикордонник полковник Валерій Падитель.

Сертифікати також передано родинам 12 військовослужбовців ЗСУ, двох воїнів Державної прикордонної служби України та одного нацгвардійця. Документи отримали зокрема батьки Героя України майора Івана Волочія, та син Героя України майора Георгія Стрелкова.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси