Президент України посмертно нагородив орденом «За мужність» прикордонника Мукачівського загону

НАЗАД
11 жовтня 2023 15:41

Президент Володимир Зеленський посмертно нагородив орденом «За мужність» III ступеня прикордонника Мукачівського загону Владислава Кіша, який загинув під час виконання бойових завдань із захисту територіальної цілісності України.

З 2020 року Владислав проходив службу у Мукачівському прикордонному загоні. 22- річний воїн загинув у бою на Луганщині у березні 2022 року.

Під час загальнонаціональної хвилини мовчання у рідній школі Владислава, в селі Сасово, заступник начальника Мукачівського прикордонного загону Роман Павловський спільно з головою Королівської ОТГ Антоном Чейпешем та старостою села Іваном Криваничем вручили нагороду батькам та дружині полеглого Героя.

«Жодна з нагород не зможе вилікувати біль втрати рідної людини, але, я хочу, щоб Ви знали, що ми, усі побратими Вашого сина та чоловіка, розділяємо Ваше горе. Завжди пам’ятатимемо Влада як надзвичайно світлу, відкриту, сміливу та життєрадісну людину! Для багатьох він є та завжди буде прикладом справжньої звитяги й мужності у російсько-українській війні», - сказав Роман Павловський.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси