Президент України нагородив прикордонників державними нагородами

НАЗАД
07 листопада 2020 17:46

Сьогодні, перебуваючи з робочим візитом у відділенні інспекторів прикордонної служби «Розсипне» на Луганщині, Володимир Зеленський вручив державні нагороди військовослужбовцям Держприкордонслужби.

За зразкове виконання військового обов’язку, самовіддане служіння українському народові Президент України нагородив 5 прикордонників. Вони були відзначені орденом Данила Галицького, медаллю «За військову службу Україні» та медаллю «Захиснику Вітчизни».

«Дякую кожному з вас, бережіть себе. Дякую за те, що бороните нашу державу, наші кордони. Ви це робили до війни, ви це робити і сьогодні і будете робити після війни!», - сказав Президент України Володимир Зеленський.

Він додав, що добре, коли держава вчасно й по справедливості відзначає найкращих. «Саме це ми сьогодні й робимо – показуємо всій країні, що у нас є хлопці, завдяки яким наше суспільство може жити своїм звичним спокійним життям, насолоджуватись мирним небом, інколи навіть забуваючи про небезпеку. Про ту саму небезпеку, яку саме вам вдається ліквідовувати», – сказав Президент, виступаючи перед прикордонниками.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси