Представники УВКБ ООН надали технічну допомогу прикордонникам, які несуть службу в ООС

НАЗАД
31 сiчня 2020 16:34

Технічні засоби було надано офісом УВКБ ООН в рамках співпраці з прикордонним відомством.

Сьогодні заступниця Представника УВКБ ООН в Україні Пані Ноель Калхун передала начальнику Східного регіонального управління ДПСУ полковнику Валерію Вавринюку нагрудні відеореєстратори для додаткового покращення технічного оснащення підрозділів, що виконують завдання в межах гуманітарних дорожніх коридорів.

Технічні засоби було надано офісом УВКБ ООН в рамках співпраці з прикордонним відомством. 50 нагрудних відеореєстраторів на суму 220 тисяч гривень будуть відправлені в підрозділи та використовуватимуться в екіпіровці прикордонних нарядів, що здійснюють контрольно-перевірочні заходи в КПВВ.

Офіс УВКБ ООН і раніше надавав технічну допомогу прикордонним підрозділам зі складу Об’єднаних сил. Так, протягом останніх років було отримано допомогу на суму понад 5 мільйонів гривень. Усі технічні засоби використовуються для оснащення контрольних пунктів на лінії розмежування. Оснащення підрозділів за кращими стандартами країн-членів НАТО та Європейського Союзу дає змогу забезпечувати високу ритмічність пропускних операцій та належний рівень безпеки цивільного населення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси