Представники прикордонного відомства взяли участь у робочій зустрічі експертів Мережі аналізу ризиків Східного Партнерства

НАЗАД
14 червня 2018 17:25

Так 12 - 13 червня 2018 року в м. Мінськ, Республіка Білорусь, представники управління аналізу ризиків Адміністрації Держприкордонслужби взяли участь у робочій зустрічі експертів Мережі аналізу ризиків Східного Партнерства.

Державна прикордонна служба України в рамках реалізації Проекту з нарощування потенціалу інтегрованого управління кордонами Східного партнерства продовжує розвивати плідну співпрацю з міжнародними партнерами з питань профілювання мігрантів та індикаторів транскордонних злочинів.

Так 12 - 13 червня 2018 року в м. Мінськ, Республіка Білорусь, представники управління аналізу ризиків Адміністрації Держприкордонслужби взяли участь у робочій зустрічі експертів Мережі аналізу ризиків Східного Партнерства з метою обговорення профілів мігрантів десяти країн, з боку яких були зафіксовані порушення в регіоні Східного партнерства.

У вищезазначеному заході взяли участь експерти-аналітики прикордонних відомств Мережі аналізу ризиків Східного Партнерства, зокрема України, Республіки Білорусь, Азербайджану, Вірменії, Молдови та Грузії, а також представники Мережі аналізу ризиків країн ЄС, МОМ та Агентства Фронтекс.

Учасники даного заходу мали змогу ознайомитися з передовим досвідом країн учасниць та розглянути характерні індикатори транскордонних злочинів, які в майбутньому можуть служити об'єктами для запровадження системного обміну інформацією в межах Мережі з аналізу ризиків Східного Партнерства.

Окрім того, представниками прикордонних відомств обговорено перспективи продовження співпраці, зокрема створення інформаційної платформи для багатосторонньої інформаційної взаємодії. Експерти Агенства Фронтекс визначили, що зазначена співпраця є одним з перспективних напрямків удосконалення механізмів протидії злочинності.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси