Представники Консультативної місії ЄС відвідали західне регіональне управління

НАЗАД
19 вересня 2022 16:07

Сторони обговорили подальше розширення співпраці та напрацювання спільного плану взаємодії, створення навчальних програм, заходи з обміну досвідом, покращення матеріально-технічного забезпечення.

У рамках взаємодії та розвитку міжнародної співпраці між Державною прикордонною службою України і Консультативною місією ЄС з реформування сектору цивільної безпеки України (КМЄС), сьогодні до Західного регіонального управління з ознайомчим візитом завітав Єссе Сеппала, виконуючий обов’язки керівника операційного департаменту КМЄС.

Керівник Західного регіонального управління Віктор Бабюк ознайомив гостя із завданнями та напрямками діяльності регіонального управління, ситуацією в пунктах пропуску, а також вжитими заходами щодо збільшення пропускних спроможностей пунктів пропуску в рамках міждержавної програми «Відкритий кордон».

Сторони обговорили подальше розширення співпраці та напрацювання спільного плану взаємодії, створення навчальних програм, заходи з обміну досвідом, покращення матеріально-технічного забезпечення. Ці кроки включатимуть візити представників місії до пунктів пропуску на кордоні з метою аналізу їх інфраструктури і пропускних спроможностей. Розглянули й ще один важливий аспект – аналіз потреб у навчанні прикордонників, як частини роботи в межах надання Україні статусу кандидата на членство в ЄС.

Окрім того учасники зустрічі обговорили низку питань щодо впровадження системи електронної черги.

На завершення візиту Єссе Сеппала та Віктор Бабюк подякували один одному за співпрацю та домовилися про подальші кроки співпраці на регіональному рівні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси