Представники Держприкордонслужби взяли участь в освітньому форумі у Республіці Таджикистан

НАЗАД
04 квiтня 2021 10:42

Впродовж візиту представники прикордонного відомства відвідали низку закладів вищої освіти міст Душанбе та Дангара, взяли участь в освітньому форумі "Навчайся в Україні".

У складі делегації Міністерства освіти і науки України та керівників закладів вищої освіти на чолі з Міністром Сергієм Шкарлетом побували у Республіці Таджикистан начальник управління професійної підготовки Адміністрації Держприкордонслужби полковник Олег Фігура та ректор Національної академії Держприкордонслужби України генерал-майор Олександр Луцький.

Впродовж візиту представники прикордонного відомства відвідали низку закладів вищої освіти міст Душанбе та Дангара, взяли участь в освітньому форумі "Навчайся в Україні", організованому Українським державним центром міжнародної освіти МОН та зустрілись із випускниками українських вишів, які на сьогодні очолюють різні органи влади у Республіці Таджикистан. Особливо теплою була зустріч з офіцерами Прикордонних військ ДКНБ Таджикистану, які закінчили Національну академію та обіймають керівні посади у прикордонному відомстві Таджикистану.  

Також впродовж роботи делегації представники Держприкордонслужби України відвідали Прикордонний коледж ОБСЄ для керівного складу у місті Душанбе, під час якого керівники навчальних закладів домовились про подальшу співпрацю між  коледжем та Національною академією.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси