Представники Держприкордонслужби взяли участь у міжнародному курсі з підвищення кваліфікації співробітників правоохоронних органів

НАЗАД
13 квiтня 2018 15:51

З 9 по 13 квітня 2018 року представники підрозділу аналізу ризиків Державної прикордонної служби України взяли участь у міжнародному курсі з підвищення рівня кваліфікації співробітників правоохоронних органів.

З 9 по 13 квітня 2018 року представники підрозділу аналізу ризиків Державної прикордонної служби України взяли участь у міжнародному курсі з підвищення рівня кваліфікації співробітників правоохоронних органів щодо протидії злочинам, пов’язаним з торгівлею людьми та експлуатацією дітей, який проходив у Міжнародній правоохоронній академії в м.Будапешт (Угорщина).

Зазначений захід був організований Посольством Сполучених Штатів Америки в Україні із залученням до його проведення експертів служби Імміграційних та  Митних розслідувань Департаменту внутрішньої безпеки США.

Разом із українськими прикордонниками у навчанні взяли участь представники інших правоохоронних інституцій України, Казахстану, Словаччини, Узбекистану та Болгарії. 

Учасники заходу мали змогу ознайомитись з передовою практикою правоохоронних органів США та країн-учасниць міжнародного курсу навчань, поділитись власним досвідом у боротьбі з даним видом протиправної діяльності, а також налагодити нові ділові контакти та зміцнити вже існуючі.

Отриманий досвід дасть можливість підвищити спроможність Державної прикордонної служби України у виявленні (потенційних) постраждалих осіб від торгівлі людьми, осіб причетних до даної злочинної діяльності, притягнення їх до кримінальної відповідальності та ліквідації каналів торгівлі людьми.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси