Представники Держприкордонслужби пройшли курс навчання щодо протидії торгівлі людьми

НАЗАД
04 липня 2018 14:42

Вже третій рік поспіль співробітники Державної прикордонної служби України беруть участь у міжвідомчому дистанційному курсі навчання «Протидія торгівлі людьми: Інтерактивний навчальний курс для працівників правоохоронних органів».

Розвиток сучасних технологій дозволяє кожному бажаючому навчатися дистанційно, а написання довжелезних конспектів стає просто неефективним інструментом у процесі здобуття знань. Прикордонне відомство йде у ногу з часом та постійно використовує інноваційні форми та  методи навчання.

Вже третій рік поспіль співробітники Державної прикордонної служби України беруть участь у міжвідомчому дистанційному курсі навчання «Протидія торгівлі людьми: Інтерактивний навчальний курс для працівників правоохоронних органів». Цей курс організований Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні за підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегії. Окрім прикордонників до навчань залучалися слідчі та оперативні співробітники Національної поліції та прокурори з різних регіонів нашої країни.

Інтерактивне навчання спрямоване на удосконалення правових знань персоналу прикордонного відомства, поглиблення розуміння специфіки цього тяжкого злочину, який супроводжується грубим порушенням прав людини і вимагає від системи кримінального правосуддя не лише покарання винних, але й відновлення прав людини, яка постраждала.

У ході вивчення матеріалів та виконання практичних завдань слухачі отримали знання з правових аспектів, а саме визначення злочину торгівлі людьми, повноважень правоохоронних органів та механізмів їх реалізації на всіх етапах процесуальних дій, виявлення та ідентифікації потерпілих під час здійснення прикордонного контролю тощо.

Зокрема 3 - 4 липня 2018 року в Одесі, під час завершального семінару, відбулось підбиття підсумків дистанційного навчання. За результатами виконаних завдань в урочистій обстановці кращі слухачі отримали сертифікати про успішне закінчення курсу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси