Представники Держприкордонслужби пройшли базовий курс навчання спеціалістів поліграфа

НАЗАД
29 липня 2023 10:17

З 03 по 28 липня, за підтримки Посольства США в Україні, було організовано та проведено черговий базовий курс підготовки поліграфологів для правоохоронних органів України, у якому взяли участь представники Держприкордонслужби.

Учасники курсу прослухали низку лекцій, взяли участь у практичних заняттях, які проводились відомими американськими тренерами за програмою Американського Міжнародного Інституту Поліграфа, яка містить теми щодо сучасних та науково обґрунтованих методів та методик поліграфології.

Для допомоги в проведенні практичної частини курсу було запрошено діючих спеціалістів поліграфа Держприкордонслужби, випускників попередніх базових курсів. Після успішного складання іспиту учасники курсу отримали відповідні сертифікати.

Навчання такого високого рівня набуває ще більшої актуальності та є важливим кроком для розвитку напряму в відомстві, так як з початком повномасштабної війни росії проти нашої держави кількість поліграфологічних досліджень значно зросла, оскільки збільшилась потреба в пошуку осіб, які підтримують агресивну політику росії та займаються протиправною діяльністю, спрямованою проти національних інтересів держави та відомства зокрема.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси