Представники аналітичних підрозділів переймали досвід у міжнародних експертів з виявлення та попередження терористичних загроз

НАЗАД
01 грудня 2017 17:08

Державна прикордонна служба України продовжує нарощувати потенціал системи аналізу ризиків. Зокрема сьогодні у Національній академії Держприкордонслужби ім. Б. Хмельницького завершено міжвідомчий тренінг з виявлення терористичних загроз проведений у рамка

Державна прикордонна служба України продовжує нарощувати потенціал системи аналізу ризиків. Зокрема сьогодні у Національній академії Держприкордонслужби ім. Б. Хмельницького завершено міжвідомчий тренінг з виявлення терористичних загроз проведений у рамках спільного з координатором проектів ОБСЕ в Україні проекту міжнародної технічної допомоги.

У ході тренінгу 25 співробітників Державної прикордонної служби України та Державної фіскальної служби України перейняли найкращий досвід міжнародних експертів щодо застосування аналізу ризиків з метою ідентифікації та припинення терористичних загроз.

Експерти Митно-прикордонної служби Сполучених Штатів Америки, правоохоронних органів Польщі, Румунії, Словенії, Болгарії, Македонії та Грузії поділились досвідом та методиками аналізу ризиків з метою ідентифікації терористичних загроз, здійснення профілювання та встановлення індикаторів профілю ризиків з виявлення учасників міжнародних терористичних угрупувань.

Слід зазначити, цей захід став лише початком реалізації спільного міжнародного проекту, який дасть змогу суттєво підвищити ефективність прикордонного та митного відомств України з протидії терористичним загрозам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси