Представник Уповноваженого Верховної Ради України ознайомився з готовністю прикордонників до пропуску осіб через лінію розмежування

НАЗАД
19 червня 2020 10:26

Робочу зустріч з Представником Уповноваженого Верховної Ради України з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей проведено у Донецькому прикордонному загоні.

Під час робочого візиту Павла Лисянського в Донецький прикордонний загін обговорено питання функціонування КПВВ в період проведення заходів протидії поширення COVID-19.

Начальник Донецького прикордонного загону полковник Олег Нероденко в ході зустрічі надав усю запитувану інформацію Представнику Уповноваженого Верховної Ради України з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей, зокрема щодо встановлення електронного додатку «Дій вдома» під час перетину особами КПВВ. Також було представлено інформаційний банер з вказівками заходів протидії поширення COVID-19, які встановлені на всіх КПВВ.

Олег Нероденко зауважив: «Прикордонники повністю готові до відновлення роботи контрольних пунктів в'їзду-виїзду. Однак зазначимо, що КПВВ «Новотроїцьке» та «Гнутове» не здійснюють пропускних операцій до окремого розпорядження командувача ООС. З боку ж НЗФ досі відбувається демонстрація небажання йти назустріч громадянам, кричущим є випадок біля КПВВ «Мар'їнка», де перед блокпостом окупантів вже понад тиждень проживає мати з сином без можливості перетнути лінію розмежування».

Представник Уповноважено Верховної Ради подякував за готовність прикордонного загону до відновлення пропуску осіб через лінію розмежування.

Зазначимо, що і в період карантинних обмежень прикордонники продовжують нести службу на всіх КПВВ по лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил, здійснюючи пропуск моніторингових місій, гуманітарних вантажів та осіб, що з критичними гуманітарними потребами звертаються за дозволом до командувача ООС і отримують позитивну відповідь.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси