Представник місії UNIFIER з робочим візитом побував у прикордонному підрозділі

НАЗАД
09 грудня 2021 16:21

Відбулася зустріч з представником військової тренувальної місії UNIFIER (Об'єднана цільова група Збройних Сил Канади – Україна) – офіцером Збройних сил Канади, якого призначено для взаємодії з українськими нацгвардійцями та прикордоннниками

Нещодавно призначений офіцер Збройних сил Канади капітан П’єр-Олів’є Лер, у функції якого входить взаємодія з Національною гвардією України та Державною прикордонною службою України, прибув з ознайомчим візитом до Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби.

Капітан П’єр-Олів’є Лер ознайомився з навчальною базою Головного центру, відвідав Центр підготовки з протидії розповсюдженню зброї масового знищення та Центр підготовки з застосування та експлуатації безпілотних авіаційних систем, військове стрільбище та інші об’єкти.

Після презентації об’єктів офіцер Збройних сил Канади високо оцінив надбання та здобутки навчального закладу.  

Зустріч була націлена на організацію подальшої співпраці та взаємодії. Така взаємодія перш за все необхідна для організації підготовки особового складу Держприкордонслужби за стандартами НАТО з урахуванням прикордонної складової в рамках програми підготовки навчального закладу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси