Представник Держприкордонслужби виборов бронзу на чемпіонаті світу з гирьового спорту

НАЗАД
21 листопада 2017 14:33

Днями в Сеулі завершився Чемпіонат світу з гирьового спорту серед дорослих, юніорів та юніорок. У першості приймали участь спортсмени з 33-х країн світу. До складу української збірної увійшло 14 спортсменів, серед яких і спортсмен-інструктор спортивної ко

Днями в Сеулі завершився Чемпіонат світу з гирьового спорту серед дорослих, юніорів та юніорок. У першості приймали участь спортсмени з 33-х країн світу. До складу української збірної увійшло 14 спортсменів, серед яких і спортсмен-інструктор спортивної команди Спортивного комітетуДержавної прикордонної служби України старший прапорщик Володимир Поручіков.

Чемпіонат проводився з метою зміцнення дружби між народами, розвитку міжнародного співробітництва в області спорту, а також для підвищення спортивної майстерності учасників, обміну досвідом, ну і, звичайно, для виявлення найсильніших гирьовиків світу.

Спортсмени змагалися в двоборстві, довгому циклі, ривку, довгому циклі однією рукою та естафетах з класичного поштовху та довгого циклу.

За підсумками міжнародних змагань, які тривали з 15 по 19 листопада,старший прапорщик Володимир Поручіков у ваговій категорії до 85 кг у сумі двоборства виборов бронзову нагороду та став другим у командній естафеті.

Ми щиро вітаємо переможця і бажаємо нових гідних перемог.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси