Представниці Національної академії ДПСУ взяли участь в онлайн вебінарі на тему: «Гендерні перспективи в Балканах»

НАЗАД
18 сiчня 2024 14:06

Захід організований Офісом радника з гендерних питань Міжнародного військового штабу НАТО в рамках серії регіональних вебінарів у контексті Стратегічної концепції Північноатлантичного Альянсу. Метою вебінару було обговорення актуальних питань та обмін досвідом щодо гендерних перспектив у країнах Балканського регіону.

Спікерами заходу були: науковий співробітник Косовського центру досліджень безпеки доктор Аделіна Гасані, представниця Збройних Сил Республіки Чорногорії  капітан Таня Катніч та представниця Офісу радника з гендерних питань Міжнародного військового штабу НАТО Сара Дубюффе.

Під час вебінару міжнародні експерти розкрили ключові аспекти та типові проблеми  реалізації гендерної політики у військовому середовищі, а також поділилися з присутніми досвідом щодо запровадження гендерного мейнстримінгу.

Крім того,  значну увагу спікери приділили обговоренню актуальних питань щодо імплементації міжнародних правових норм щодо забезпечення гендерної рівності у країнах Балканського регіону.

В ході вебінару всі учасники заходу мали можливість обмінятися думками, поділитися власним досвідом та отримати нові знання з даної тематики.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси