Правоохоронці затримали жителя Харківщини, який виробляв та збував наркотичні речовини

НАЗАД
27 листопада 2017 16:26

Громадянина України, який виробляв та збував наркотичні засоби, затримали правоохоронці на Харківщини.

Громадянина України, який виробляв та збував наркотичні засоби, затримали правоохоронці на Харківщини.

Затримання підозрюваного проводились в рамках заходів, проведених співробітниками оперативно-розшукового підрозділу Східного регіонального управління Держприкордонслужби спільно із співробітниками Слідчого Управління та УПН НП в Харківській області під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області.

25 листопада спільна міжвідомча група до якої увійшли оперативники Східного регіонального управління Держприкордонслужби та співробітники Слідчого Управління та УПН ГУ НП в Харківській області провела контрольну закупку наркотичних речовин, а також обшук помешкання жителя  Куп’янського району Харківської області 1973 року народження.

У ході обшуку правоохоронці виявили та вилучили пакунок з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору, схожою на марихуану, пластикову пляшку об’ємом 1,5 л з речовиною, попередньо опієм, шприци із залишками наркотичної речовини в них, а також гроші, які були помічені спеціальною хімічною речовиною. Ці кошти були вручені підозрюваному під час здійснення контрольної закупки наркотичних речовин правоохоронцями.

Громадянина затримано, як підозрюваного, у вчиненні злочину за ст. 307 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», виявлені речовини направлено на експертизу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси