Правоохоронці вилучили понад 4 кілограма наркотиків у Миколаївській, Житомирські та Донецькій областях

НАЗАД
21 липня 2016 11:47

У Миколаївській, Житомирські та Донецькій областях в результаті проведених оперативних заходів співробітники Держприкордонслужби у взаємодії із представниками Національної поліції виявили у громадян України понад 4 кілограма наркотичних засобів.

У Миколаївській, Житомирські та Донецькій областях в результаті проведених оперативних заходів співробітники Держприкордонслужби у взаємодії із представниками Національної поліції виявили у громадян України  понад 4 кілограма наркотичних засобів.

У результаті проведених оперативними співробітниками Азово-Чорноморського регіонального управління заходів та відпрацювання інформації про можливе незаконне зберігання, виготовлення і розповсюдження наркотичних засобів був затриманий наш співвітчизник. Так, відповідно до отриманої ухвали суду, прикордонники спільно з поліцією провели обшук у приміщенні підозрюваного в населеному пункті Очаків Миколаївської області. У ході заходів правоохоронці виявили 2 кілограми рослинної речовини, ймовірно канабіс, та близько 2 літрів рідини з характерними ознаками наркотичного походження, попередньо екстракт опію. Наразі виявлену під час обшуку речовину передали на експертизу, а громадянина, за можливе правопорушення, яке передбачене КК України, затримали. По даному факту слідчі дії тривають.

Ще одного українця з наркотичною речовиною затримала учора спільна міжвідомча група у складі співробітників Держприкордонслужби та Національної поліції  в районі населеного пункту Прилуки Житомирської області. Під час реалізації інформації оперативників прикордонного відомства, в приватній оселі громадянина України правоохоронці за допомогою службової собаки виявили 20 грам наркотиків.  По даному факту  направлено повідомлення  про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 309 КК України.

Також неподалік від населеного пункту Курахове в Донецькій області прикордонники Краматорського загону затримано громадянина України, який перевозив наркотичну речовину. У результаті перевірки його транспортного засобу прикордонники виявили близько 5 грам речовини рослинного походження, попередньо марихуани. Затриманого передали представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси