Правоохоронці викрили та припинили діяльність злочинної групи

НАЗАД
02 вересня 2016 14:37

На Вінниччині правоохоронці викрили та припинили діяльність злочинної групи. Остання налагодили схему ввозу іноземних транспортних засобів із Польщі на територію України поза митним контролем.

На Вінниччині правоохоронці викрили та припинили діяльність злочинної групи. Остання налагодили схему ввозу іноземних транспортних засобів із Польщі на територію України поза митним контролем.

Зловмисників та їх діяльність відслідковували оперативні співробітники Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України, а по завершенню збору інформації ініціювали створення спільної міжвідомчої групи з метою  дискредитації незаконної оборудки.

Так, впродовж липня-серпня у Вінниці, в рамках кримінального провадження, відкритого за матеріалами прикордонників, спільною групою до складу якої увійшли оперативники прикордонного відомства, співробітники патрульної поліції та кримінального блоку ГУ НП у Вінницькій області, згідно ухвали суду вилучено 6 транспортних засобів іноземної реєстрації. Усі автівки експлуатувалися в Україні незаконно, переважно іноземними студентами, вихідцями із арабських країн.

В результаті процесуальних дій було здобуто докази незаконної діяльності членів злочинного угруповання (фіктивні бланки, підроблені документи, комп’ютерну техніку тощо).

Слідчо-оперативні заходи тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси