Правоохоронці попередили спробу незаконного переміщення товарів

НАЗАД
29 квiтня 2016 12:25

Так в н.п. Лукавці Вижницького району міжвідомча група у складі співробітників внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби, СБУ та ДФС затримала гр

У Чернівецькій області в рамках заходів щодо протидії протиправній діяльності співробітники Держприкордонслужби, СБУ, Національної поліції, ДФСУ та інших структур працюють у тісній взаємодії. Дана робота дозволяє оперативно реагувати на виклики сучасності та мінімізує збитки держави, які наносять порушники та злочинні угруповання. Неодноразово вищезгадані представники намагаються втягнути правоохоронців у свої незаконні схеми. Активно протидіють цьому офіцери внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби, які руйнують злочинні схеми ще на їх початковій стадії. Також робота співробітників внутрішньої та власної безпеки направлена і на захист військовослужбовців, бо протидія злочинності на кордоні лише посилюватиметься, а значить – це може призвести до погроз та залякування персоналу.

Учора офіцери ВВБ по Чернівецькому загоні у черговий раз спільно із взаємодіючими органами попередили спробу переміщення контрабандної тютюнової продукції з подальшим транспортуванням її до країн ЄС.  Так в н.п. Лукавці Вижницького району міжвідомча група у складі співробітників внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби, СБУ та ДФС затримала громадянина України. Він слідував автотрасою загального користування  на легковому автомобілі «Альфа Ромео». Оперативну інформацію про можливе переміщення на даному напрямку контрабандних товарів оперативні співробітники отримали завчасно. 

У ході огляду автівки представники спільної групи виявили  15 ящиків сигарет.

Товар вилучено та передано відповідним органам. По даному факту направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси