Правоохоронці на Одещині виявили партію сигарет без акцизних марок

НАЗАД
01 серпня 2018 15:16

Учора спільна міжвідомча група у складі співробітників прикордонного відомства, Нацполіції та фіскальної служби затримала автомобіль литовської реєстрації з тютюновими виробами іноземного виробництва без акцизних марок.

За інформацією прикордонників оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління щодо незаконного переміщення сигарет, з метою збуту, оперативні представники Держприкордонслужби, Департаменту захисту економіки Нацполіції України й Державної фіскальної служби на околиці населеного пункту Єлизаветівка, що у Тарутинському районі Одеської області, зупинили легковий автомобіль «Volkswagen» на литовських номерах. Водій, громадянин України, спочатку зачинився в салоні іномарки та не реагував на вимоги правоохоронців. Але після того, як автомобіль був заблокований правоохоронцями, українець вирішив більше не чинити опору. Під час огляду транспортного засобу виявилося що правопорушник перевозить тютюнові вироби іноземного виробництва без акцизних марок.

Знайдені понад 2,1 тисячі пачок курива та автомобіль правоохоронці вилучили встановленим порядком. Водія притягнуто до відповідальності за злісну непокору правоохоронним органам та за порушення митних правил. Наразі тривають слідчі дії щодо встановлення походження товару та інших обставин справи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси