Правоохоронці на Одещині вилучили 2300 літрів спирту, сурогатного шампанського, вина, горілки та коньяку

НАЗАД
29 грудня 2016 18:33

Прикордонники Південного регіонального управління у взаємодії з іншими правоохоронними органами Одеської області продовжують здійснювати заходи, направлені на виявлення та припинення протиправної діяльності, пов’язаної з незаконним обігом підакцизних това

Прикордонники Південного регіонального управління у взаємодії з іншими правоохоронними органами Одеської області продовжують здійснювати заходи, направлені на виявлення та припинення протиправної діяльності, пов’язаної з незаконним обігом підакцизних товарів у контрольованих прикордонних районах України.

Так, сьогодні в рамках виконання ухвали суду, прикордонники Ізмаїльського загону спільно із співробітниками СБУ, прокуратури та ДФС України в Одеській області перевірили виявлені напередодні місця незаконного виготовлення, зберігання та збуту фальсифікованих підакцизних товарів.

В ході їх обшуку знайдено близько 900 літрів спирту та понад 1400 літрів сурогатного алкоголю - «коньяку», «шампанського», «горілки» та «вина».

Також було виявлено 14 пляшок харчових добавок та барвників, пристрій для газування та пакування фальсифікованих спиртних напоїв і пластикова тара для подальшого фасування.

Окрім цього, правоохоронці знайшли  близько 4,7 тисяч пачок сигарет без акцизних марок.

Наразі усе виявлене вилучено та передано представникам ГУ ДФС України Одеській області для проведення експертизи та прийняття подальшого рішення в рамках кримінального провадження.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси